STUPID QUESTIONS

View previous topic View next topic Go down

STUPID QUESTIONS

Post by Wafa'a Iseid on 8/9/2009, 11:00 pm

There are 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations. 2worried

1. At the movies When you meet friends...
Stupid Question-
Hey, what are you doing here?
Answer-
Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question-
Sorry, did that hurt?
Answer-
No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.

3. At a funeral One of the teary-eyed people ask...(it means the cermony made for dead people)Stupid Question-
Why, why him, of all people.
Answer-
Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant When you ask the waiter
Stupid Question-
Is ! the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer-
No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together When some distant aunt meets you after years...
Stupid Question-
Munna, sally, you've become so big.
Answer-
Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question-
Is the guy you're marrying good?
Answer-
No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question-
Sorry. were you sleeping?
Answer-
No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping....you dumb witted moron. (it means that he's a stupid foolish person!!!)
8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question-
Hey have you had a haircut?
No, it’s the fall season and I'm shedding......


9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question-
Tell me if it hurts?
Answer-
No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question-
Oh, so you smoke.
Answer-
Gosh, it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

*****( I think sometimes we also ask these questions, maybe at first we were shocked about any situation so we act like that!!!!!...............anyway this is what happens sometimes!!!!!!!!!!!!!!!!) mowing

& here some jokes : mowing

***A little boy was taken to the dentist. It was discovered that he had a cavity that would have to be filled.
"Now, young man," asked the dentist, "what kind of filling would you like for that tooth?"
"Chocolate, please," replied the youngster.
***Q: What time was the Vampire's dentist appointment?
A: Tooth-Hurty (2:30)
Why did the tree see the dentist?***
To get a root canal Happy
avatar
Wafa'a Iseid

عدد المساهمات : 166
النشاط : 21
تاريخ التسجيل : 2009-09-06
العمر : 27

Back to top Go down

Re: STUPID QUESTIONS

Post by Mohammad Abukar on 8/9/2009, 11:57 pm

haha funny ones! thx

anyway.. yes we do ask some "stupid" questions.. such as when u r formally dressed openning the door and someone asks: "are u going anywhere?"

mmmm... no no.. just taking fresh air!! :P

_________________
قال رسول الله صلى الله عليه وسلم: "المؤمن القوي خير وأحب إلى الله من المؤمن الضعيف ، وفي كل خير احرص على ما ينفعك واستعن بالله ولا تعجزن ، وإن أصابك شيء فلا تقل : لو أني فعلت لكان كذا وكذا ، ولكن قل قدر الله وما شاء فعل فإن لو تفتح عمل الشيطان"
avatar
Mohammad Abukar

عدد المساهمات : 762
النشاط : 21
تاريخ التسجيل : 2009-09-06

Back to top Go down

Re: STUPID QUESTIONS

Post by mohammed okdeh on 9/9/2009, 2:36 am

Tooth-Hurty (2:30)
I liked that. hahahaha
avatar
mohammed okdeh

عدد المساهمات : 188
النشاط : 0
تاريخ التسجيل : 2009-09-05
الموقع : Jordan

Back to top Go down

Re: STUPID QUESTIONS

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum